Taatsdeuren in Weesp

Dat stalen deuren mooi passen bij houten elementen, bewijst dit project in Weesp. De deuren in combinatie met de houten balken aan het plafond, geven de keuken en woonkamer een robuuste uitstraling. De deuren zijn vervaardigd van het ranke DRM-P10 profiel en zijn daarna voorzien van een pikzwarte poedercoating (RAL 9005). Dit staat in mooi contrast met de witte wanden en de houten balken. Een klassieke uitstraling met een industriële twist.

Dudok vlakverdeling

De deuren hebben een Dudok (4 vlaks) vlakverdeling. Hoewel Dudok niet opgeleid was tot architect, is Dudok internationaal bekend vanwege zijn opmerkelijke, in het oog springende werk. Zijn stijl wordt gekenmerkt door grote en rechthoekige vlakken. Dit is terug te zien in onze 4-vlaksdeuren. Daarom hebben we deze deuren naar hem vernoemd.

Frits Jurgens taatsmechanisme

De stalen taatsdeuren zijn voorzien van het exclusieve Frits Jurgens taatsmechanisme. Met dit systeem draait de deur als het ware om een as. De draaipunten bevinden zich in het plafond en de vloer. Door dit taatsmechanisme kunnen de deuren naar beide kanten toe opendraaien. Het FritsJurgens taatssysteem opent soepel en heeft bijna geen onderhoud nodig.

Meer weten?

Bent u nieuwsgierigheid naar de mogelijkheden voor uw woning? U kunt een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Als u meer ideeën wil opdoen, neem dan een kijkje op onze website www.derooysteeldoors.com met allerlei unieke stalen deuren voorbeelden.