Stalen taatsdeuren met glas

Stalen taatsdeuren in Kootwijkerbroek

In deze stijlvolle woning in Kootwijkerbroek mochten wij drie stalen taatsdeuren met het FritsJurgens M systeem plaatsen. Onze stalen taatsdeuren zorgen ervoor dat het leefgedeelte is afgesloten van de gang, maar dat er tegelijkertijd wel een verbinding tussen deze twee ruimtes is. Het moderne van deze taatsdeuren past perfect bij de rustieke inrichting van deze woning.

FritsJurgens M

De taatsdeuren die we hebben geplaatst, zijn voorzien van het FritsJurgens M taatssysteem. Dit exclusieve taatssysteem met soft close zorgt voor een strakke afwerking en moderne uitstraling, die ook nog eens jarenlang onderhoudsvrij is. De deuren zijn vervaardigt uit ons meest ranke profiel (DRM-P10) en zijn afgewerkt met een gitzwarte (RAL 9005) fijnstructuur poedercoating. De bewoners van deze woning hebben gekozen voor de duwstang deurgreep (DRM-G2).

Aanvulling op het interieur

De stalen look van onze taatsdeuren zijn overgenomen in de rest van het interieur. Zo zijn onder andere de lampen boven de eettafel van staal en ook de poten van de eetkamerstoelen hebben een mooie stalen afwerking. Hierdoor zijn onze taatsdeuren een echte aanvulling op het interieur.

Meer weten?

Bent u nieuwsgierigheid naar de mogelijkheden voor uw woning? U kunt een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Als u meer ideeën wil opdoen, neem dan een kijkje op onze website www.derooysteeldoors.com met allerlei unieke stalen deuren voorbeelden.