Dubbele stalen deuren

Stalen taatsdeuren in Hoevelaken

Dat onze stalen deuren zorgen voor een open karakter, bewijst dit project in Hoevelaken. Hoewel de woonkamer en de hal van elkaar worden afgesloten, zorgt de taatsdeur er toch voor dat het één geheel blijft. De dubbele taatsdeuren creëren daarnaast een prachtige lichtinval vanaf de hal naar de woonkamer. Samen met de lichte, minimalistische inrichting lijkt de woonkamer optisch groter.

Deze stalen taatsdeuren zijn voorzien van de DRM-G4 handgreep. Osiris Hertman ontwierp het design voor deze unieke handgreep. Omdat er is gekozen voor de strakke Rietveld vlakverdeling, komen de handgrepen nog beter tot zijn recht. De deuren zijn afgewerkt met een gitzwarte (RAL 9005) poedercoating. Door de stalen profielen te coaten, zorgen we ervoor dat er een beschermende laag over de frames komt. Hierdoor kunnen onze klanten nog langer genieten van hun stalen binnendeur.

Meer weten?

Bent u nieuwsgierigheid naar de mogelijkheden voor uw woning? U kunt een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Als u meer ideeën wil opdoen, neem dan een kijkje op onze website www.derooysteeldoors.com met allerlei unieke stalen deuren voorbeelden.