Stalen deuren in Heiloo

Dudok taatsdeuren in Heiloo

In deze riante woning in Heiloo mochten wij twee stalen taatsdeuren plaatsen. De klassieke inrichting van het interieur, in combinatie met de lichte tinten, past perfect bij de strakke lijnen van onze Dudok taatsdeuren. Na de ruime entree, komt u direct uit in de woonkamer, waarbij de De Rooy taatsdeuren meteen in het oog springen. De bewoners zijn nog iedere dag blij met deze eyecatcher in de woning en geven aan dat iedereen die op bezoek komt direct enthousiast reageert op de deuren.

Open karakter

Het bijzondere aan deze stalen deuren is dat zij een scheiding vormen tussen de verschillende kamers, maar tegelijkertijd ook zorgen voor een open uitstraling. Onze stalen taatsdeuren zorgen zo voor eenheid tussen de verschillende kamers in het huis.

Specifieke kenmerken

De stalen Dudok-deuren zijn voorzien van onze DRM-P10 profiel, één van onze ranke profielen. In dit profiel ligt het glas minder diep, waardoor het geheel er elegant uitziet. Er is gebruik gemaakt van onze DRM-G3 handgrepen. Het geheel is gecoat in een gitzwarte RAL kleur 9005.

Meer weten?

Bent u nieuwsgierigheid naar de mogelijkheden voor uw woning? U kunt een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Als u meer ideeën wil opdoen, neem dan een kijkje op onze website www.derooysteeldoors.com met allerlei unieke stalen deuren voorbeelden.