In Amstelveen plaatsten wij deze prachtige stalen taatsdeuren. De deuren zijn gemaakt van DRM-P10 profielen en zijn gepoedercoat met RAL 9005 fijnstructuur. Deze stalen deuren zijn ontworpen in samenwerking met designer Osiris Hertman. Hertman ontwierp bijzondere en unieke ronde handgrepen voor een set stalen deuren. Wij hebben dit ontwerp gerealiseerd.

Vakmanschap

Osiris Hertman laat graag vakmanschap zien in zijn werk en dat is terug te vinden in de taatsdeuren. Volgens Hertman worden deuren vaak onderschat door mensen. “Maar je kijkt er iedere dag tegenaan, net zoals je tegen je meubels aankijkt. Deuren zijn een essentieel onderdeel van de inrichting”, vertelt hij. Wij kunnen dit alleen maar beamen: wij weten als geen ander dat deuren inderdaad bepalend kunnen zijn.

Inspirerende samenwerking

Wij vinden het inspirerend om met Osiris Hertman samen te werken en zijn trots op het project in Amstelveen. De manier waarop hij naar ons product kijkt opent de deuren naar een hele nieuwe dimensie binnen ons vak.

Lees hier meer over de samenwerking met Osiris Hertman.

Meer weten?

Bent u nieuwsgierigheid naar de mogelijkheden voor uw woning? U kunt een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Als u meer ideeën wil opdoen, neem dan een kijkje op onze website www.derooysteeldoors.com met allerlei unieke stalen deuren voorbeelden.