HEKWERKEN

Hekwerken, als vakmanschap een kunst wordt

Hekwerken en poorten zijn er in basis om twee redenen. De esthetische reden, een hekwerk is een prachtige omlijsting van uw tuin of erf. Of om praktische redenen, u wilt mensen of dieren binnen of buiten uw tuin houden. Beide redenen vragen om een hekwerk of poort op maat. We hebben al 26 jaar ervaring met het ontwerpen en ambachtelijk produceren van functionele én exclusieve maatwerk sierhekwerken en toegangspoorten. Dit doen we voor bedrijven en voor particuliere opdrachtgevers. Wilt u weten welk hekwerk of poort voor uw situatie de beste oplossing is? Klik hier voor onze contactinformatie.

Smeedijzeren hekwerken of RVS als beste materiaalkeuze?

De keuze voor een smeedijzeren hekwerk of en roestvast stalen hekwerk, is een keuze die bepaald wordt door smaak. Beide materialen hebben hun specifieke voor- en nadelen, uiteindelijk hebben ze dezelfde functie. Als sierhekwerk, als functioneel hekwerk of als ultieme oplossing een prachtig functioneel sierhekwerk. Laten wij daar nu zeer bedreven in zijn. We maken mooie hekwerken waarbij we het doel van uw investering nooit vergeten. Uw hekwerk dient een stijlvolle oplossing te zijn om u extra zekerheid en veiligheid te bieden. Kijkt u eens op onze fotopagina’s om gerealiseerde projecten te zien.

Kiest u een modern hekwerk of sierlijk smeedijzer?

Roestvast staal heeft een mooie en moderne uitstraling. Een RVS hekwerk wordt bijna altijd toegepast bij moderne woningen of bedrijfsgebouwen. Bij een landhuis of een boerderij is een smeedijzeren hekwerk vaak de meest gepaste omlijsting van uw terrein. Wat uw smaak ook is, u vindt uw perfecte hekwerk bij de Rooy metaaldesign.

Interesse? Neem contact op!

Heeft interesse in dit hekwerken? Bel dan met De Rooy Metaaldesign via telefoonnummer 0318-573231 of stuur ons een email.