Onze Werkwijze

Om u een heldere offerte te kunnen bieden hebben we een aantal uitgangspunten van u nodig. We willen graag weten welk soort stalen deur u wenst. Wilt u een enkele of een dubbele deur, met of zonder zijpanelen? Daarna krijgt u de keuze voor het aantal ruiten, het type scharnier en type deurbeslag en de kleur waarin we de deuren en kozijnen gaan poedercoaten.

 • Beginnen

  U kunt uw deur zelf (online) ontwerpen. U kiest voor een combinatie van het type, het draaimechanisme, model (vlakken) en afmetingen. Wij maken een nauwkeurige offerte voor uw stalen deur en als u ons opdracht geeft doorlopen we de volgende stappen.

 • Inmeten

  Uw stalen deur begint met het inmeten. We komen bij u langs om de exacte maten voor uw deur(en) op te nemen. Dan nemen we ook alle specificaties, zoals de kleur of handgreep, met u door. Zo krijgt u exact de deur die u wilt.

 • Tekenen

  We leggen alle details vast en gaan aan de slag met de ontwerptekening. U krijgt de tekening toegestuurd ter controle van het uiteindelijke ontwerp en de maten. Na uw akkoord gaan we over tot productie.

 • Produceren

  Elke deur wordt op maat gemaakt en voorzien van veiligheidsglas. Uw deur wordt afgewerkt met twee lagen duurzame poedercoating in de kleur van uw keuze.

 • Monteren

  Wij komen op een overeengekomen datum de stalen deur bij u thuis of op kantoor monteren. Uw deur wordt vakkundig geplaatst; we werken efficiënt en netjes.

 • Genieten

  Een stalen deur staat garant voor design en lichtinval. Het is nu tijd om er dagelijks van te genieten.