Schoorsteenkappen, ambachtswerk uit Ederveen

We maken al meer dan twintig jaar schoorsteenkappen. Onze schoorsteenkappen zijn altijd handgemaakt, meestal van RVS of verzinkt staal en soms zelfs van koper. Door onze schoorsteenkappen dubbel te poedercoaten zijn we er zeker van de beste en meest duurzame schoorsteenkappen te maken. Want behalve een verfraaiing van uw woning, dient een schoorsteenkap ook functioneel te zijn. De kap beschermt uw schoorsteen en houdt uw rookafvoerkanaal droog. Als we uw schoorsteenkap voorzien van een vonkenvanger, dan voorkomt u bovendien dat vonken gaan dwarrelen. U voldoet daarmee aan de normen van de brandverzekering.

ONZE MODELLEN

Uw eigen ontwerp schoorsteenkap op maat gemaakt

Omdat een schoorsteenkap een opvallend onderdeel van uw woning is, is het belangrijk het juiste model kap te kiezen. Een schoorsteenkap die aansluit bij de architectuur van uw huis. Omdat we gespecialiseerd zijn in maatwerk, kunnen we altijd de kap maken die precies past bij uw woning. Heeft u zelf goede ideeën of laat u zich graag inspireren door de modellen die wij u laten zien? Heeft uw architect een passende schoorsteenkap ontworpen? Wij maken ‘m op maat. Ambachtelijk vakwerk.

Twaalf veel gekozen schoorsteenkapmodellen, kies en bestel direct online

Met onze ruime ervaring ervaring, weten we welke van onze modellen schoorsteenkappen het meest geliefd zijn. We hebben twaalf veel gekozen modellen opgenomen als ons basis assortiment en hiervoor onze schoorsteenkappen webshop ontwikkelt.

Op deze website kiest u snel en eenvoudig de schoorsteenkap die past bij uw woning. Deze kappen worden vervaardigd van hoogwaardig verzinkt staal of roestvast staal. Laat u inspireren door de verschillende modellen schoorsteenkappen (al vanaf € 450,-) en maak meteen uw keuze! Op basis van de door u ingevoerde afmetingen sturen we u een offerte op maat.

Onze voordelen

  • 12 unieke modellen schoorsteenkappen

  • Scherp geprijsd

  • Schoorsteenkap met lange levensduur

  • Eenvoudig zelf te monteren

Interesse? Neem contact op!

Heeft u interesse in een schoorsteenkap? Bel dan met De Rooy Metaaldesign via telefoonnummer 0318-573231 of stuur ons een email. U kunt ook het offerteformulier hierboven invullen.